Chinchila. Chinchilla. Chinchilla de vanzare. Cincila. Ferma de chinchila

Home E-Mail Contact

Chinchila

Animal de companie, foarte dragut, se imblanzeste usor si poate trai in jur de 10-15 ani atingand la maturitate 25-35 cm

Chinchillamea.ro > Ferma chinchila

Chinchila - animal de companie


Ferma are ca activitate de baza cresterea chinchillelor ca animal pet, fiind localizata in Loc. Adunatii Copaceni, la 15 km de Bucuresti.

Avem in dotare echipamente de buna calitate pentru a oferi animalelor un climat cat mai prielnic pentru o buna dezvoltare. Pentru cresterea intensiva chinchillele sunt grupate in familii. O familie de chinchila este alcatuita din 5 femele si 1 mascul (5+1).

Cusca cincila. Cusca chinchilla

Aceste custi au 5 module in care stau femelele de chinchila si un culoar pentru mascul. O cusca are urmatoarele dimensiuni : 200cm lungime, 50cm latime, 50cm inaltime, iar culoarul de trecere de 10x10cm pentru mascul. Custile sunt prevazute cu un hranitor pentru furaje, gratar pentru alimentarea cu fan si adapatori automate.

Prin acest sistem poligam de crestere al chinchillelor, masculul are acces la fiecare femela in calduri. Femele nu pot iesi pe culoar, ele avand pe gat un guler metalic special.

Custile din ferma sunt structurate pe doua tipuri. Custi pentru familii si custi pentru tineret. Custile tip familie sunt folosite pentru reproducere, iar custile tineret pentru cresterea puilor.

Furnizam pui de cea mai buna calitate tuturor iubitorilor de chinchila, celor care doresc o chinchila ca animal de companie. Asiguram un training in ferma proprie cu o instruire completa celui care va creste animalul in caminul sau.

Pentru puii achizitionati din ferma noastra asiguram gratuit furajul, nisipul pentru prima luna si documentatia completa de crestere in format electronic.

Va asteptam cu drag sa vizitati ferma noastra pentru a va convinge de frumusetea acestor animale.